Înapoi la Beneficii

Beneficiile practicii yoga sau cum învață corpul tău să se simtă bine

Yoga a devenit o practică fizică și relaxantă extrem de populară, mai ales în Statele Unite, dar și în Europa în ultimii ani. Studiouri de pilates și fitness deschid noi orizonturi și întregrează în agenda lor clase noi de yoga și meditație.

Apar acțiuni independente care promovează concepte precum mindfulness, workshopuri de dezvoltare spirituală și well being. Nu este de mirare faptul că din ce în ce mai mulți practicanți yoga au început să împărtășească experiențele lor cu cei din jur. Și le mulțumim pentru asta! Într-adevăr, yoga este o practică complexă cu beneficii fizice și mentale incontestabile.

O practică constantă, susținută pe termen lung alături de o alimentație corespunzătoare, întărește sistemul imunitar, crește capacitatea de a face exerciții regulate contribuind de asemenea la menținerea sănătății articulaților, dobândim flexibilitate, forță și tonofiere, crește capacitatea pulmonară și scade riscul apariției bolilor cardiovasculare, funcțiile și activitățile organelor interne sunt provocate să își folosească adevărata capacitate, detoxifică organismul eliminând toxinele din corp, crește puterea de concentrare, reduce stările de anxietate, stres și depresie.

La o scară foarte largă, acestea sunt doar câteva dintre beneficiile acestei practici. Yoga este o practică accesibilă și nu ai nevoie de accesorii sau de un context special pentru a da startul unor dimineți sănătoase cu ceai verde și asane. Poți practica chiar și fără saltea. Cu toate acestea, ceea ce deseori uităm este că yoga nu este o listă de beneficii ci un sistem complex de practică.

Bineînțeles, te poți concentra exclusiv pe practica fizică și nu este nimic rău în asta, însă pentru o cunoaștere bogată te încurajăm să mergi mai departe de etichetele moderne ale acestei practici. Yoga este mai mult decât o serie de exerciții fizice executate în flow și mai mult decât o sumă de ședințe de meditație și workshopuri de well being.

Participă la clase de yoga de la YOGA DAY: 21 mai

Pentru a încuraja o dezvoltare sănătoasă și pentru a ne bucura de beneficiile complete ale acestei practici, te invităm să îți adâncești căutările și să înțelegi rădăcinile și originile sale. Începe cu lucruri simple, spre exemplu poți participa la YOGA DAY, primul nostru eveniment offline ce va avea loc pe 21 mai la The Brewery. Profesorii noștri te vor ajuta să înțelegi noțiuni fundamentale despre această practică și te vor introduce în universul yoga.

Până atunci, iată câteva beneficii ale acestei practici, happy scrolling 🙂

Beneficii practica Yoga_Yoga City_Yoga Day

Agenda YOGA DAY:

Verifică calendarul claselor aici. Rezervă locul tău online.

Eveniment Facebook aici.

Un eveniment cu sprijinul frufru.

Surse: 1, 2, 3, 4


Adaugă mesajul tău

HAPPY CITIZENS