Clase

YOGA DAY este un eveniment ce își propune să aducă împreună comunitatea pasionaților de yoga interesată de a avea un stil de viață conștient, implicat. O singură zi dedicată alegerilor sănătoase: Practice, Breathe, Learn, Taste.

Poți participa la una sau mai multe clase de yoga, donația se achită în ziua evenimentului, după cum urmează:

Modern Hatha Yoga cu Denis Dochioiu: 50 Lei.

Meditație ciclică cu Veronica Constantinescu: 50 Lei.

Seminar alimentație și nutriție cu Alina Stoica: GRATUIT pentru participanții YOGA DAY sau 50 Lei pentru cei care nu participă la clasele de yoga sau meditație.

Satyananda Yoga cu Avisek Mangaldharma: 50 Lei.

Soul Alchemy cu Rezan: 50 Lei.

Ashtanga Yoga, invitați internaționali Portugalia, Lea Perfetti și Tarik Van Prehn: 90 Lei.

Accesul în cadrul evenimentului YOGA DAY include: acces la o clasă de yoga sau mai multe conform cele menționate mai sus + acces GRATUIT la seminarul de alimentație și nutriție pentru participanții YOGA DAY + facilitățile necesare practicii: saltea, sucuri naturale, mic dejun și healthy yummy snacks pentru prânz, acces vestiar.

YOGA DAY are loc pe 7 mai @Studio 82, Popa Nan 82, București.

Hatha Yoga

Meditație Ciclică

Seminar: ghid contemporan de alimentație

Satyananda Yoga

Soul Alchemy

Ashtanga Yoga

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

YOGA DAY, un eveniment YOGA CITY – o platformă de comunicare, experiență și socializare dedicată culturii yoga: flow-uri intense de practică și meditație, inspirație pentru propria dezvoltare, plus gustări pline de culoare, learning și networking. Un eveniment ce își propune să aducă împreună comunitatea pasionaților de yoga interesată de a avea un stil de viață conștient, implicat. O singură zi dedicată alegerilor sănătoase: Practice, Breathe, Learn, Taste.

Plata biletului se face în ziua evenimentului în cadrul recepției YOGA DAY. Fiecare clasă are un număr limitat de locuri, așadar nu poți participa la activitățile noastre fără rezervare online.

Accesul pe perioada evenimentului este 50 Lei sau 90 Lei, in funcție de clasa la care te-ai întregistrat, vezi aici donațiile sugerate claselor, iar prețul biletului include: acces GRATUIT la seminarul de alimentație și nutriție susținut de Alina Stoica + facilitățile necesare practicii: saltea, sucuri naturale, healthy yummy snacks by frufru și mici gustări furnizate de Bistro Raw Vegan.

 În plus, în cadrul locației ai posibilitatea să achiziționezi cafea sau ceai de la Boiler Coffee Shop.

Activitățile noastre se adresează atât începătorilor cât și celor care se află la un nivel intermediar în practica yoga. Ne propunem să experimentăm stiluri și tehnici diferite pentru că fiecare ar trebui să își aleagă sau să își găsească practica care i se potrivește. Participanții trebuie să fi împlinit 18 ani în momentul rezervării online.

Ai nevoie de curaj? Hai să te ajutăm să te organizezi mai bine. Ți-am pregătit aici și aici câteva articole pentru începători. Cum arată o clasă de yoga? Ce trebuie să știi? În plus, profesorii noștri te vor ghida pas cu pas, no worries.

În cadrul evenimentului va exista o zonă dedicată vestiarului. Îți recomandăm totuși să nu îți lași aici lucrurile de valoare. Organizatorii YOGA CITY nu își asumă responsabilitatea pentru lucrurile furate sau pierdute.

Bineînțeles, însă și ei trebuie să își facă rezervare online și să achite fee-ul unic de acces.

Prosop, haine de schimb și timp pentru tine. De restul ne ocupăm noi. Ah și încă ceva…s-ar putea să fie nevoie să uiți de notificări pentru câteva clipe, crezi că reușești să te deconectezi?

Împreună cu cei de la frufru amenajăm o zonă special dedicată alegerilor sănătoase. Poți încerca healthy snacks, brain food, soul food și alte super yummy omg stuff care îți vor da un boost de energie atunci când ai nevoie. Acestea sunt deja incluse în prețul biletului. În plus, poți achiziționa ceai liniștit sau cafea aromată de la Boiler Coffee Shop sau gusta din preparatele celor de la Bistro Raw Vegan.

HAPPY CITIZENS