Despre

Yoga City este prima platformă din România dedicată în întregime practicii Yoga. Cu ajutorul instructorilor, profesorilor, mentorilor, specialiștilor și prietenilor noștri, ne propunem să îți oferim toate informațiile de care ai nevoie: cum, unde și de ce practicăm Yoga.

Yoga City – și în oraș alergând către următoare ședință și la birou super zen. Așa ești tu, mereu flexibil, ești happy citizen.

Yoga City este locul în care înveți să îți gestionezi timpul eficient, să te conectezi la tine și să înveți totul despre Yoga: sfaturi, obiceiuri, review-uri, interviuri, povești de viață, alimentație, nutriție. Toate cu un strop de lifestyle.

Bine ai venit în comunitatea celor care fac un pas în față: un pas în față pentru sănătate și stil de viață echilibrat.

revista

REVISTĂ ONLINE

Ai acces la o revistă internațională: surse de learning, inspirație, articole și interviuri cu happy citizens din toată lumea. Poveștile prind viață de fiecare data când le citești.

share

SOCIAL NETWORK

Fiecare zi e o nouă zi pentru un nou lucru învățat: scrie-ne pe Facebook, intră în dialog direct sau trimite-ne un e-mail cu ideile tale, iar noi o împărtășim cu întreaga comunitate. Sfaturi, recomandări, tips&tricks? Noi suntem aici pregătiți să învățăm mereu ceva nou. Yoga înseamnă 1% teorie și 99% practică, te așteptăm, cum arată practica ta?

social

NEWSLETTERE LUNARE

Te conectatăm cu orașul: unde ieșim, ce e nou, ce citim, ce obiceiuri avem. Hai să iubim sănătos, să avem relații sănătoase, să trăim sănătos. În fiecare lună primești un summary cu cele mai importante subiecte ale lunii și bineînțeles oferte speciale pe care le împărtășim doar cu membrii comunității.

inima

EVENIMENTE

Credem în sănătatea orașului și de aceea facem totul pentru ca membrii comunității noastre să beneficieze de acces la cele mai importante resurse de learning: cum și de ce practicăm Yoga, cum putem deveni happy citizens și acasă și la birou.

HAPPY CITIZENS