DISCLAIMER

Te sfătuim să consulți un medic înainte de a începe orice ce program sportiv sau înainte de a folosi orice echipament propus în cadrul platformei. Yoga City nu este o organizație medicală, iar administratorii site-ului nu îți pot oferi sfaturi medicale sau diagnostice.

Toate sugestiile sau comentariile legate de folosirea echipamentelor, posturi și mișcări nu sunt obligatorii, sunt recomandări pe care alegi sau nu să le îndeplinești. Conținutul site-ului nu trebuie privit drept conținut medical.

Accesarea site-ului constituie acceptarea faptul că exercițiul fizic implică mișcări extenuante și, deci, risc de accidentare. Înțelegi și faptul că este responsabilitatea ta să îți evaluezi starea fizică și mentală și să decizi dacă ai capacitatea să execuți mișcările propuse. De asemenea, este responsabilitatea ta să te asiguri că exercițiile și activitățile propuse nu depășesc aptitudinile tale și să alegi nivelul de dificultate care ți se potrivește. Ești de acord cu faptul că, din când în când, instructorii noștri pot sugera adaptarea mișcărilor și folosirea echipamentului, dar tu ești singurul responsabil să hotărăști dacă aceste sugestii sunt potrivite pentru nivelul și starea ta fizică și mentală.

Prin acceptarea acestor termeni, renunți la orice drept de a cere despăgubiri pentru posibile accidentări de la orice persoană sau entitate implicată în proiectul Yoga City, inclusiv directorii, instructorii, furnizorii, angajații, afiliații și reprezentații companiei.

Politică de Utilizare

  • Informația pusă la dispoziție pe site are scop exclusiv educațional. Participi pe propria răspundere. Asigură-te că efectuezi exercițiile fizice într-o zonă deschisă, cu mult spațiu de jur împrejur. Poartă haine comode pentru libertate de mișcare.
  • Dacă te simți amețit, slăbit sau simți orice alt disconfort, oprește-te imediat și consultă un medic. Ești responsabil pentru starea ta de sănătate din timpul antrenamentului. Cunoaște-ți propriile limite. Nu te forța. Cere ajutorul medicului dacă este nevoie.
  • Nu îți recomandăm să încerci posturile și exercițiile de yoga recomandate fără experiență și supraveghere. Nu oferim sfaturi medicale. Îți recomandăm să consulți un medic înainte de a face yoga, pentru a preveni riscul accidentărilor, în special dacă ești supraponderal, însărcinată, alăptezi, urmezi tratament medical sau suferi de o boală. Există posibilitatea ca acest site să nu fie potrivit pentru starea ta fizică și mentală. Yoga City este exonerat de orice răspundere cu privire la accidentări survenite în urma consultării site-ului.
  • Deși facem eforturi considerabile să actualizăm în permanență site-ul, acesta poate conține erori tehnice, tipografice sau de altă natură. Nu suntem răspunzători pentru orice greșeală sau omisiune din cadrul site-ului.

HAPPY CITIZENS