Nirvana Yoga: seminar de mantre

22 octombrie

10.00

strada Batişte nr. 28, sector. 2, Bucureşti

50 Lei

TUC TUC HOI. TUC TUC HOI. TUC TUC HOI. Imaginează-ți că fiecare grup de cuvinte produce o vibrație în mintea și sufletul tău. Acum transformă-le în muzică pentru creier, repetiția lor este jucăușă și exersate pentru un timp mai îndelungat, rolul mantrelor este unul psihanalitic, mantrele conduc mintea către o senzație de calm, linișite și relaxare, scopul acestora fiind inducerea unei stări de meditație.

Pe 22 octombrie, Veronica Constantinescu, profesor Nirvana Yoga studio și membru al echipei noastre, organizează un seminar dedicat mantrelor.

Mantrele sunt sunete şi cuvinte specifice cu încărcătură energetică, spirituală, cântate într-un ritm rapid într-un interval de timp predefinit. Vibraţiile sunetelor acestor mantre puternice stimulează, purifică şi energizează centrii energetici în corpul, mintea şi sufletul celor care practică această sadhana.

Incantaţia de mantre permite transmiterea unui flux neîntrerupt de energia forţei vieţii în meridiane, astfel permiţând transformarea spirituală. Mantrele induc un flux de energie pozitivă nu doar practicantului ci şi mediului înconjurător.

În Sistemul Nirvana mantrele poartă o importantă deosebită, acestea pot fi cântate de oricine, deoarece mantrele se cânta pe timbrul personal.

Sâmbătă vom învăţa 3 mantre:

TUC TUC HOI

Mantra TUC TUC HOI este mantră psihanalitică, are rolul de a relaxa mintea şi de a induce o stare meditativă. O vom cânta cu toţii împreună la începutul atelierului şi ne vom bucura de efectele sale calmante.

SAMARPANAM

Mantra Samarpanam este una dintre cele mai puternice mantre din Sistemul Nirvana. “Samarpanam” înseamnă abandon, iar prin această mantra ne abandonăm mintea, sufletul, corpul, karma, dharma lui Dumnezeu, energia forţei vieţii si forța de actiune.

SHIVARATRI

Mantra de Shivaratri este o mantră melodioasă pentru care vom folosi cele 3 instrumente tradiţionale indiene: cabasa, chingi şi un instrument cu clopoţei. Este o mantră de închinare a ego-ului în faţă lui Dumnezeu şi o rugăciune pentru a primi cunoaştere universală.

Când:

  • 22 octombrie

Unde:

  • Studio Nirvana Yoga, strada Batişte nr. 28, sector. 2, Bucureşti

Durata:

  • 2 ore, 10.00 – 12.00

Locuri disponibile:

  • 15

Facilităţi incluse:

  • saltea yoga necesară practicii
  • instrumente muzicale
  • suport curs scris şi audio

Preţ:

  • 50 Ron

Cum faci rezervare?

  • confirmă participarea ta la această adresă de e-mail: yogi@nirvanayoga.ro

 

Yoga Festival: 2 zile dedicate practicii yoga și pilates

read next

HAPPY CITIZENS