Retreat yoga4kids @munte

25-28 august

4 zile, 3 nopți

Urmează a fi anunțată

1150 RON

Lilik Yoga și Centrul Door organizează un retreat de reconectare pentru părinți și copii. În perioada 25-28 august poți să experimentezi un nou concept de joacă, o modalitate prin care înveți să descifrezi creativitatea micuțului tău, dar și să-ți descoperi copilul interior și împreună să dați start unui stil de viață mai armonios.

“O întrebare pe care o primesc destul de des de la părinți sau pur și simplu de la persoane interesate, o întrebare pe care probabil, ți-ai pus-o și tu. Răspunsul este amplu, motivele pentru care copiii ar face yoga sunt foarte multe, nenumărate, însă acum, am ales să povestesc despre unul singur: joaca. Aici nimeni nu este judecat pentru execuția posturilor sau coerența poveștii, copiii se joacă pur și simplu. Așa învață să execute posturile, dar și numele lor. Prin joacă învață să respire corect și să folosească respirația în beneficiul lor, atunci când sunt supărați, le este frică sau sunt agitați.” Liliana Ionescu, instructor yoga4kids.

Stare naturală a copilăriei, joaca este prezentă pe tot parsursul clasei de yoga pentru copii, beneficiile ei asupra dezvoltării sănătoase a copiilor fiind deja demostrate de diverse studii și specialiști.

Toate clasele de yoga pentru copii sunt unice în felul lor, iar părinții învață astfel care sunt dorințele celor mici și natural aceștia intră în universul de joacă, relaxându-se și reconectându-se cu energia pe care și-o amintesc din copilărie.

“Noi, adulții, suntem prea serioși și ne dăm prea multă importanță. Copiii învață prin joacă orice, iar copiii zilelor noastre, extrem de inteligenți, ne provoacă în fiecare clipă să aruncăm masca seriozității și a importanței, și să ne jucăm cu ei. De aceea, întotdeauna propun părinților să participe la clasele de yoga și pentru o oră, să uite că au rate la bancă și facturi de plătit, și să lase copilul interior să iasă la suprafață, să se joace împreună cu copiii lor.” Liliana Ionescu, instructor yoga4kids.

Retreatul se adresează familiilor care vor să petreacă mai mult timp cu copiii lor și care sunt în căutarea unui sistem de dezvoltare armonioasă pentru echilibrul de acasă. Așadar, chiar dacă nu ai mai practicat până acum yoga, nu ai motive să îți faci griji, clasele vor fi adaptate în funcție de nivelul participanților.

Fundata Bran

Credite imagine: aici.

Când: 25-28 august

Unde: la munte, locația exactă urmează a fi anunțată pe pagina organizatorului

Durată: 3 zile

Facilități:

  • 4 zile de practică yoga: 2 sesiuni / zi
  • 3 nopți cazare: cameră dublă
  • mic dejun inclus
  • ateliere de joacă
  • activități family yoga
  • atelier mandale, terapie cu îngeri

Activități:

Dimineața: sesiune de yoga4kids cu Liliana Ionescu, exerciții de respirație și relaxare ghidată, Lilik Yoga

După-amiaza: atelier mandale, ateliere de creativitate în parteneriat părinți-copii, Centrul Door și Lilik Yoga

Seara: sesiune de Terapie cu Îngeri cu Loredana Caradimu, Centrul Door

Preț:

  • 650 lei/ 1 adult; 500 lei/ 1 copil
  • transportul nu este inclus în prețul facilităților oferite în retreat

Practică yoga:

  • Hatha Yoga, asane reintepretate pentru cei mici
  • Pillates

Mai multe detalii: contactează unul din organizatori aici sau aici: lilik@yogapentrucopii.rodor@centruldoor.com.

Sanctuar: un nou studio de yoga se va deschide marți în București

read next

HAPPY CITIZENS