Sanctuar: un nou studio de yoga se va deschide marți în București

12 Iulie

19.30

Strada Popa Rusu 10

Intrare liberă

Dialog deschis despre practica yoga, invitație la ceai rece păstrat într-un ceainic atent pictat de porțelan, fructe colorate, legume proaspete și preparate raw oferite cu drag de familia Foca. Toate acestea compun un univers cald care te invită să îți dorești să descoperi grădina verde și liniștită ce se ascunde în spatele unei case construite în anul 1890.

Pe 12 iulie are loc deschiderea SANCTUAR, un nou spațiu dedicat practicii yoga. Studioul este găzduit de Casa Foca și se află pe strada Popa Rusu, este foarte aproape de strada Mântuleasa, atât de îndrăgită de marele scriitor, filosof, gânditor și ezoterist, Mircea Eliade, care a copilărit și a locuit în această parte a Bucureștiului.

Povestea noului spațiu este una simplă. Inspirată din dragostea pentru practica yoga și din dorința de a aduce împreună o comunitate pasionată și antrenată de un stil de viață holistic, Rezan, profesor de yoga, împreună cu familia Foca, proprietarii casei Foca, au decis că este timpul să dea naștere unui proiect ce încurajează experiențele spirituale și călătoriile de explorare și dezvoltare. Și iată, 2016 devine anul în care un nou spațiu destinat practicii yoga își va deschide larg ușile pentru bucureșteni și nu numai.

Rezan_Yoga Bucuresti_Yoga City2

În imagine: Rezan, profesor yoga. Credite foto: aici.Rezan_Yoga Bucuresti_Yoga City

Așa că, marți seară este o ocazie minunată să aflăm mai multe despre noile planuri pe care cei de la SANCTUAR le pregătesc pentru anul în curs, programul claselor de yoga, dar și al evenimentelor ce vor avea loc aici.

În acest moment nu există o pagină unde să afli despre programul sesiunilor de practică, însă organizatorii promit să revină cu noi vești în curând.

Până atunci, Rezan și Casa Foca ne invită marți, începând cu ora 19.30, cu scopul de a afla mai multe despre noul proiect.

Ce este SANCTUAR?

“SANCTUAR este un spațiu de exprimare și expansiune creativă pentru trup, minte și suflet ce promovează filosofia practicii yoga.” Rezan.

Rezan Casa Foca Yoga Bucuresti Yoga City

Noul spațiu: SANCTUAR. Credite foto: aici.

Cine sunt inițiatorii acestui proiect?

Rezan este profesor certificat în forma tradițională de Himalayan Hatha Yoga, Iyegar și Yin Yoga și terapeut pasionat de Thai Yoga. A studiat la Școala de masaj Thai Shivagakomarpaj și Școala de masaj Sunshine din Chiang Mai, Thailanda.

Astăzi, Rezan practică și predă clase de yoga la studioul celor de la Dance Room, dar și la Piscina Floreasca, iar în curând și la studioul celor de la Casa Foca.

Casa Foca este un showroom de mobilier, covoare, corpuri de iluminat, draperii, tapet, argintărie și porțelan, printre altele. Fondatorii acestui showroom sunt pasionați de arta de a trăi (despre povestea casei aici), iar acest lucru poate fi ușor remarcat în toate proiecte în care aleg să se implice. Anii de călătorie pe continentul Asiatic și de studiu a culturii hiduse i-au inspirat pe aceștia să înființeze în această vară un nou spațiu dedicat practicii yoga.

Află mai multe:

Eveniment Facebook aici.

Școala Hatha Yoga Seva organizează călătorie în India

read next

HAPPY CITIZENS