Thailanda: BODHI Yoga și Rezan organizează “The Art of Living”

21.02 - 01.03.2017

De la răsărit :)

Chiang Mai, Thailanda

1150 Euro

Swipe dreapta: trece toate notificările pe “mute” și lasă-te răpit de un peisaj cu cer albastru, natură verde crud, cocotieri, bananieri, copaci de papaya, lanuri de orez, orhidee, mătăsuri, umbreluțe colorate și pietre de jad.

În perioada 21 februarie – 1 martie, BODHI Yoga și Rezan organizează “The Art of Living”, în Chiang Mai, Thailanda. Retreat yoga: 9 zile de practică, terapii alternative, tratamente holistice, alimentație sănătoasă, sesiuni de meditație și mult timp doar pentru tine.

“Chiang Mai are un milion de locuitori și se întinde ca o plăcintă la poaelele muntelui Doi Suthep. E un oraș simpatic, suficient de mare ca să găsești tot ce îți trebuie și suficient de mic ca să poți respira. Localnicii sunt calmi, zâmbitori, străzile sunt pline de cafenele, de baruri cu muzică live, de designer shop-uri locale. Librăriile, bibliotecile, centrele culturale sau galeriile de artă nu lipsesc nici ele. Studenții celor 7 universități de pe harta Chiang Mai-ului contribuie din plin la atmosfera creativă și boemă a orașului.”  ne spune tedoo.ro.

Rezan este profesor certificat în forma tradițională de Himalayan Hatha Yoga, Yin Yoga și LU JONG-Tibetan Healing Yoga. Îmbrățișează o perspectivă holistică asupra vieții, corpul nu funcționează înafara minții și nici mintea înafara corpului, sunt două părți interconectate ce contribuie la o stare de bine generală, implicit la la sănătatea și armonia noastră. Însă, pentru a crea această legătură între corp și minte, este necesară aplicarea unor tehnici de vindecare și reeducare a celor două prin practică yoga, meditație, masaj și o alimentație corespunzătoare. Toate acestea contribuie la calitatea vieții.

Așadar, alături de Rezan, vei descoperi un loc nou unde interiorul și exteriorul se împletesc armonios: Oriental Siam Resort este locul unde timpul stă în loc, este situat în apropierea orașului Chiang Mai, iar ferestretele căsuței din lemn maro închis se deschid cu vedere la muntele Doi Suthep.

thailanda-chiang-mai-yoga-retreat-rezan-mindfulness-by-yoga-city_2

Sursă imagini: Oriental Siam Resort.thailanda-chiang-mai-yoga-retreat-rezan-mindfulness-by-yoga-city_1

Oriental Siam Resort este un butic foarte frumos și un loc foarte căutat pentru retreaturile spirituale datorită peisajului bogat în verde. Există mai multe atracții în apropierea acestuia, inclusiv mall-uri, piețe locale, terenuri de golf, galerii cu arte locale și sate de artizanat.

Iată mai jos toate informațiile de care ai nevoie:

rezan-yoga-pose-by-yoga-city_2-yoga-bucuresti

Cine este Rezan? Ce înseamnă BODHI Yoga?

Rezan a călătorit mult. De la cele mai renumite mănâstiri budiste din Thailanda și Nepal până în Myanmar, la școlile tibetane de budism și meditație, iar cunoașterea pe care a dobândit-o în toate aceste drumuri, are un singur scop: aceea de a împărtăși cu cei din jurul său mai multe despre cultura yoga (citește interviu cu Rezan aici).

BODHI combină dragostea pentru călătorii cu pasiunea pentru yoga, oferindu-ți destinații deosebite, experiențe culturale, bucătării și activitați memorabile, împreună cu sesiuni zilnice de yoga adaptate nivelului tău.

“The Art of Living este un retreat holistic organizat într-un loc perfect care încurajează o deconectare de la ritmul orbitor al vieții cu scopul de a ne reconecta la sine, într-un mediu natural și puternic energizant, care îți taie respirația. Viața este o călătorie a sinelui, așa că bucură-te de ea pe deplin.” Rezan, BODHI Yoga.

Când: 21.02 – 01.03.2017

Unde: Chiang Mai, Thailanda

Durată: 8 zile, 9 nopți

Locuri disponible: 12

Cazare: Oriental Siam Resort, citește aici mai multe informații

Facilități:

  • 8 nopți de cazare
  • transport local inclus
  • 2 mese / zi preparate cu ingrediente locale și organice
  • sesiuni zilnice de yoga predate de instructori internaționali împreună cu Rezan
  • experiențe culturale, culinare și activități memorabile
  • terapeuți de încredere, specializați în masaj thailandez, cunoștințe în dureri cronice, accidentări, masaj abdominal și multe alte afecțiuni și tratamente
  • itinerarii gândite să creeze echilibrul între sesiunile de yoga, relaxare, natură și cultură locală
  • și bineînțeles…flexibilitate să îți creezi propriul program 🙂

Cât costă?

  • 1150 Euro

Program și informații suplimentare:

Poți urmari pagina de Facebook a organizatorilor: BODHI Yoga. Contact aici.

HAPPY CITIZENS