Înapoi la Inspiratie

Porția de inspirație: top 10 yoga quotes

1. Practică Yoga în fiecare zi

Yoga nu știe că ești CEO, Managing Partner, ai un business cu covrigi sau un start-up de bijuterii. Yoga știe că trebuie să exersezi în fiecare zi. Ieși din pijamale, alege un stil de viață activ, practică yoga măcar 15 minute în fiecare zi.

Yoga-Quotes1_Yoga City

2. Păstrează mintea unui începător

Este un state of mind pe care orice student, indiferent de nivelul la care practică Yoga, ar trebuie să îl păstreze: minte goală, deschisă, gata să descopere mereu lucruri noi și pregătită pentru orice. Adică, fără limite, așa cum este considerată a fi mintea unui începător. Nu înceta să fii curios.

Yoga-Quotes2_Yoga City

3. Schimbă lucrurile din jurul tău

Vrei să mănănci mai sănătos? Do it. Vrei să ieși mai des în parc. Do it. Vrei să înnoți mai mult? Do it. Practica Yoga încurajează un stil de viață activ și echilibrat, așa că vei observa că îți vei dori să devii mai bun cu tine, în primul rând. Vei începe să fii atent la alegerile pe care le faci atunci când ești la cumpărături, la relațiile cu cei din jur, la lucrurile pe care ți le dorești. Schimbările sunt importante atunci când ele sunt susținute pe termen lung, fă pași mici și schimbă ușor obiceiurile nocive în obiceiuri sănătoase.

Yoga-Quotes3_Yoga City

4. Începe cu tine

Obișnuim să dăm vina pe cei din jur pentru lucrurile care ni se întâmplă nouă. Însă, uităm faptul că suntem suma alegerilor noastre de zi cu zi. Așa că înainte să îți dorești să îi schimbi pe cei din jurul tău, ai face bine să începi cu tine. Tu îți respecți promisiunile pe care le faci? Te provoci în fiecare zi? Încerci măcar să ieși din zona de confort? Ce ai învățat nou astăzi? La sfârșitul zilei este vorba doar despre tine. Atunci când îți vei cunoaște adevăratele nevoi, vei știi ce să aștepți de la cei din jurul tău. Începe cu tine.

Yoga-Quotes4_Yoga City

5. Love life, love yoga

Energia = viață. Apă = viață. Zâmbet = viață. Micile bucurii = viață. Nu ai nevoie de multe lucruri ca să te bucuri de viață. Ai nevoie de sănătate fizică și psihică. Practicând Yoga, învațăm să avem grijă de corp și minte:“happiness is an inside job.”

Yoga-Quotes5_Yoga City

6. Nu ești bun la Yoga

Exact. Nu ai cum să fii bun la Yoga pentru că Yoga nu este o competiție. Provocarea este să îți descoperi corpul și să începi să comunici cu el, adică să îți descoperi propriile limite și să le accepți.

Yoga-Quotes6_Yoga City

7. Dă-ți întâlnire cu tine

Ieși la ceai cu tine, mergi la film cu tine, citește o carte cu tine. Prioritizează timpul cu tine așa cum prioritizezi ședințele și taskurile de la birou. Acceptă-ți punctele slabe, descoperă-ți punctele tale și transformă-le în oportunități. Notează pe o foaie toate lucrurile pe care ți-ar plăcea să le faci și ascunde foaia într-un sertar. Citește-o după o lună. Ți-ai urmat pasiunile? Cât timp te mai așteaptă ascunse în sertar?

Yoga-Quotes7_Yoga City

8. Controlezi corpul, controlezi mintea

Creierul are nevoie de oxigen, hrănește-l.

Yoga-Quotes8_Yoga City

9. Păstrează o minte deschisă

Nu timpul îndelungat petrecut într-o anumita postură face practica Yoga un exercițiu dificil ci provocarea de a rămâne cu aceleași perspective pe care le avem atunci când suntem începători. În japoneză “shoshin” înseamnă “mintea unui începător” și se referă la obiectivul de a nu ne îndepărta de felul în care privim lucrurile atunci când suntem începători.

Yoga-Quotes9_Yoga City

10. Ești ceea ce alegi

În fiecare zi facem alegeri: cu ce ne îmbrăcăm, ce mâncăm, unde ne petrecem timpul liber, decizii la birou, decizii în viața personală. Obiceiurile pe care le construiști acum reprezintă baza personalității tale. Construiește-ți obiceiuri frumoase și vei fi un om frumos.

Yoga-Quotes10_Yoga City

Surse: 1,


Adaugă mesajul tău

HAPPY CITIZENS