Unde? @Studio 82

Studio 82 este un nou & fresh rental studio dedicat proiectelor creative de tot felul. Fie că vorbim de organizarea unui shooting pentru un pictorial sau de producția unui spot video, Studio 82 încurajează proiectele pasionaților de arte vizuale. Și uneori, atunci când o idee iese din convențional, spațiul găzduiește evenimente precum YOGA DAY.

Construit într-o zonă care se află în construcție, studioul de pe strada Popa Nan 82 dezvăluie potențialui unei suprafețe încă neexplorate în care intervenția comunităților creative demonstrează încă o dată faptul că orașul are nevoie de un nou plan urbanistic.

Frumusețea spațiilor industriale ne oferă libertarea de a explora perspective arhitecturale noi, acestea nu ar trebui demolate sau părăsite, ci reintepretate și asumate ca spații interesante și funcționale.

Faptul că am ales să organizăm YOGA DAY în studioul mare și luminos al celor de la Studio 82 nu este doar o simplă întâmplare. Oraşul nu poate fi reprezentat de spaţiile neîngrijite industrial-capitaliste la nesfârșit. Prin revalorizarea spaţiilor industriale susținem creșterea business-urilor de orice fel, în egală măsură în care susținem faptul că orașul chiar are o șansă reală la o nouă viață.

Împreună vom descoperi un spațiu contemporan care deschide noi orizonturi.

În cadrul YOGA DAY accesul în locație presupune:

  • zonă dedicată practicii yoga, echipată cu saltele
  • zonă dedicată networking-ului și relaxării, learn & taste
  • zonă vestiar

Studio 82

Strada: Popa Nan 82, București

Screen Shot 2017-03-14 at 3.03.10 PMStudio 82 photo video rental Bucuresti_Yoga City 2Studio 82 photo video rental Bucuresti_Yoga City 2

Credite foto: Radu Tudoroiu.

Mulțumim.

HAPPY CITIZENS