Înapoi la Explore Yoga

Muzică pentru practica ta: Moby lansează un album dedicat orelor de yoga și sesiunilor de meditație

“Am lucrat la un set liniștit care să mă ajute atunci când practic yoga sau meditație, încerc să adorm sau să mă calmez atunci când sunt agitat și am momentele mele de panică.” Moby (Richard Hall).

Moby lansează de curând o colecție de sound design ambiental pe care o poți accesa pe Spotify sau Soundcloud. Noul album, inspirat din practica sa personală și din necesitatea de a se conecta cu un punct de liniște atent orchestrat, se adresează celor care își doresc o practică fluidă acompaniată de acorduri calde.

“Am încercat să redau o senzație de liniștite profundă și să compun un album pe care să îl poată accesa oricine. Fără tobe, nici o voce, doar compoziții blânde care încurajează concentrarea în practica yoga sau liniștesc mintea atunci când vrei să adormi.” Moby.

Moby new album Yoga Meditate Calm Sleep_Yoga City

Sursă imagine aici.

Tu asculți muzică atunci când practici yoga? Nu-i așa că este foarte greu să găsești un playlist bun? Unii profesori recomandă o practică cu un fundal sonor, alții susțin că un mediu liniștit, fără stimuli externi, este de dorit. Însă, noi știm că nicio practică nu seamănă cu alta, unele persoane reușesc să se concentreze atunci când sunt antrenate într-o atmosferă specifică, în timp ce altele sunt repede distrase atunci când aud muzică.

Așadar, regula spune că nu există o regulă. În plus, cum ai putea să afli ce ți se potrivește dacă nu experimentezi? Ai încercat să practici yoga în timp ce sufrageria ta ia forma unei atmosfere pe care chiar tu o creezi? Noi avem o colecție de playlisturi muzicale pentru fiecare tip de practică și uneori tot ce trebuie să facem este să apăsăm play, iar sesiunea de asane începe să curgă.

Ne place inițiativa lui Moby, iar înainte de a scrie acest articol trebuie să vă spunem că am ascultat cele 4 ore de sound ambiental și este deja în lista noastră de Bookmarks.

În plus, înțelegem motivele pentru care Moby lansează și promovează un astfel de album. Tocmai a deschis un restaurantul vegan în Los Angeles: “Little Pine”. Moby practică yoga și meditație (vezi povestea lui în “Urban Yoghis”) și a adoptat un stil de viață vegan de mai bine de 28 de ani, îar în timpul liber susține numeroase cauze care luptă pentru drepturile animalelor.

Good job Moby! We like you even more 🙂

Descarcă gratuit noul album “Long Ambients: calm, sleep.” aici.

 

Surse: 1, 2, 3, 4


Categoria: Explore Yoga, Inspiratie

Adaugă mesajul tău

HAPPY CITIZENS