Înapoi la Inspiratie

Porția de inspirație: Yogance

Cuchira este personajul creat de Tamara Levinson-Campos, iar noul proiect Yogance încurajează dansul exploziv, plin de energie, combinând în același timp eleganța posturilor din yoga cu vibrația și deschiderea unui dansator.

Tamara e fascinată de fluiditatea și libertatea mișcărilor din dans, dar apreciază în același timp posturile precise, fixe și aliniate din practica Yoga. Plecând de la aceste două experiențe diferite, Tamara creează acest nou proiect care își propune să aducă împreună cele două lumi. Rezultatul este un proiect complet care combină mișcări din balet, gimnastică ritmică, contorsionism și yoga, o practică fluidă și plină de energie.

Tamara s-a născut în Buenos Aires, Argentina și crescut în New York City. La vârsta de 15 ani a reprezentat Statele Unite la Olimpiada 1992 de la Barcelona, ​​Spania, în gimnastica ritmică, unde a obținut titlul de campioană națională.

Apoi a început o carieră în dans, a plecat în trei turnee mondiale alături de Madonna și a lucrat ca și coregraf pentru No Doubt, Avril Lavigne, Usher, Gwen Stefani, Rihanna.

Nice work Tamara! Proiectul Yogance este un exemplu care ne arată faptul că oricine își poate găsi stilul de yoga care i se potrivește. Indiferent de alegerile noastre, e important să rămânem cu mintea deschisă, mereu deschiși să învățăm și să creăm lucruri noi. Nu-i așa?

Now, let’s get inspired

Surse: 1, 2, 3

 


Adaugă mesajul tău

HAPPY CITIZENS