Alina Stoica

Alina Stoica este femeie, soție, mamă a trei copii și Terapeut Nutriționist. Toate acestea se împletesc armonios în viața Alinei. Departe de a menționa o listă de diplome și recunoașteri, Alina crede că sănătatea este bogația omului și că frumusețea din interior se vede în exterior.

De aceea, un stil de viață echilibrat ne ajută să fim sănătoși, energici, dar și să atingem o stare de bine interioară, care, bineînțeles, se va reflecta și în exterior. În cursurile pe care le susține, Alina propune conturarea unei educații asupra valențelor alimentației în sănătatea fizică, emoțională și intelectuală. Așadar, Alina abordează corpul uman dintr-o perspectivă holistică și regândește modul în care sunt construite astăzi programele de nutriție.

Alina Stoica este licențiată în biochimie, are o expertiză impresionantă în domeniul biochimiei alimentare și a nutriției sănătoase.

Este membră în Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă, calificată și specializată în Schimbarea stilului de viață – Life Style și în Nutriție și Dietetică, master în științe medicale, specializarea Nutriție și Siguranță Alimentară în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din București, membru în proiecte de cercetare ştiinţifică în domeniul alimentelor organice și vicepreședinte al Bio Romania – Departamentul Educație Nutrițională.

Noi abia așteptăm să o cunoaștem, însă până atunci o urmărim digital pe blogul ei personal sau în cadrul programului Nutri Balance, Shiseido Spa at Stejarii Country Club.

Veronica Constantinescu

Avisek Mangaldharma

Rezan

Denis Dochioiu

Lea Perfetti și Tarik Van Prehn

HAPPY CITIZENS