Denis Dochioiu

Denis Dochioiu studiază practica yoga de aproape 4 ani. Este un yoghin modern, pasionată de artă și cunoaștere ce își dorește să intersecteze tehnicile de nutriție și alimentație cu știința yoga.

Denis a descoperit practica yoga în urma unor căutări profesionale și personale care au făcut-o să se întrebe cu adevărat care este scopul acestei agitații urbane și a orașelor zgomotoase. Își dorea să înțeleagă liniștea, să o găsească și să se simtă confortabil cu ea. Așa a început să practice yoga în orașul ei natal, Ploiești, iar la scurt timp a plecat într-o călătorie în Rishikesh, India. Aici a întâlnit maeștrii care au inspira-o de-a lungul acestei căutări.

A plecat de la o simplă curiozitate: “Ce este yoga?” și a ajuns să înțeleagă nu doar un set de practici și asane ci un stil de viață, un sistem de autocunoaștere.

Din dorința de a împărtași cu ceilalți beneficiile practicii yoga, a luat naștere un proiect de suflet, Life Yoga Center, un centru de yoga și nutriție, unde oamenii pot găsi o modalitate de relaxare, de cunoaştere a sinelui, de autodisciplinare, într-un spaţiu dedicat exclusiv yoga şi alimentaţiei sănătoase.

O puteți urmări pe Denis Dochioiu în cadrul orelor de yoga pe care le susține la evenimentele organizate de Fitness Scandinavia, Yoga Space, Life Yoga Center unde predă clase pentru micuți, sau yoga prenatală, dar și pe pagina ei de Facebook sau pe blogul personal.

Veronica Constantinescu

Avisek Mangaldharma

Rezan

Lea Perfetti și Tarik Van Prehn

Alina Stoica

HAPPY CITIZENS