Rezan

Zâmbetul larg și îmbrățișarea strânsă pe partea inimii, sunt fire din personalitatea lui Rezan. Pentru cei care îl cunosc, Rezan este profesorul de yoga care te invită să te cunoști, care te provoacă să fii un om mai bun și care te ajută cu sfaturi practice să devii unul.

Pentru cei care nu îl cunosc, Rezan este profesor certificat în forma tradițională de Himalayan Hatha Yoga, Yin Yoga și LU JONG-Tibetan Healing Yoga. Îmbrățișează o perspectivă holistică asupra vieții, corpul nu funcționează în afara minții și nici mintea în afara corpului, sunt două părți interconectate ce contribuie la o stare de bine generală, implicit la la sănătatea și armonia noastră.

Pentru a crea această legătură între corp și minte, este necesară aplicarea unor tehnici de vindecare și reeducare a celor două prin practică yoga, meditație, masaj și o alimentație corespunzătoare. Toate acestea contribuie la calitatea vieții.

“Când pasiunea mea pentru un stil de viață conștient a întâlnit filozofia yoghină și învățăturile budiste, o transformare interioară s-a produs. Prin sesiunile de yoga îmi propun să transmit pasiune pentru viață și bunăstare (sănătate). Ședințele se concentrează pe respirație, aliniere și interconexiunea dintre minte, trup și spirit, permițând studențiilor să lucreze în propriul ritm.” Rezan, pentru Yoga City.

Rezan a călătorit mult. De la cele mai renumite mănâstiri budiste din Thailanda și Nepal până în Myanmar, la școlile tibetane de budism și meditație, iar cunoașterea pe care a dobândit-o în toate aceste drumuri, are un singur scop: aceea de a împărtăși cu cei din jurul său mai multe despre cultura yoga.

Astăzi, Rezan susține workshopuri de well being, predă clase de yoga în România și India, iar în București îl putem întâlni la Hermitage.Urban Spiritual Hub, Centrul Sanctuar inaugurat în vara anului trecut (Casa Foca), la Dance Room, un studio de dans, balet și yoga din centrul orașului sau în cadrul proiectelor sale Bodhi Yoga.  De asemenea, Rezan este profesor rezident la studioul “Wild Rose Yoga” din Chiang Mai, Thailanda și profesor rezident al ashramului “Mahatma Yoga Ashram” din Rishikesh. 

Veronica Constantinescu

Avisek Mangaldharma

Denis Dochioiu

Lea Perfetti și Tarik Van Prehn

Alina Stoica

HAPPY CITIZENS