Veronica Constantinescu

Leya Swamini (Veronica Constantinescu) predă yoga în sistemul Nirvana din 2014.

S-a calificat ca profesor de yoga în Ashramul Thapovanam din Sudul Indiei, unde se întoarce în fiecare an pentru câteva luni ca sa învețe despre yoga și despre arta de a trăi.

În India a descoperit că yoga nu înseamnă un maraton de fitness și că a fi profesor de yoga nu poate fi încadrat în convenționalul de 200 de ore sau 300 de ore de training. A înțeles că cei mai bogați oameni sunt cei care au cunoaștere, iar că această cunoaștere nu se poate învăța din cărți. Spiritualitatea nu este un bestseller, nu este o dietă, nu este o transformare fulger ci un proces de autocunoaștere care nu poate fi accelerat.

Nirvana Yoga este un sistem complex, așa că în calendarul Veronicăi veți găsi ședințe de yoga, kriya, meditație, terapie prin râs, clase de teorie yoga și ateliere de gătit.

Veronica iubește fructele și legumele proaspete și a învățat să facă alegeri sănătoase ușor și în timp pentru că Veronica nu a fost un yoghin dintodeauna. A călătorit și s-a stabilit în Londra unde a avut oportunitatea să lucreze în departamentul de PR și comunicare al unei companii multinaționale, apoi în Abu Dhabi. În cele din urmă, căutările ei profesionale s-au încheiat și a decis că este momentul să își dedice tot timpul sănătății sale și a celor din jurul. Așa că, a plecat în India, apoi s-a întors în România unde a deschis primul ei studio în sistemul Nirvana Yoga:

 

“Mi-am dorit să cunosc secretele universului începând cu mine, de la interior la exterior.” 

 

Veronica este un yoghin contemporan în același timp în care nu renunță la adevăratele valori și împărtășește cu cei din jur filosofii despre natura umană, rețete adaptate unui stil de viață modern, sfaturi și practici pentru omul zilei de astăzi.

Veronica Constatinescu predă clase de yoga și ateliere de gătit în cadrul studioului Nirvana Yoga din București.

Avisek Mangaldharma

Rezan

Denis Dochioiu

Lea Perfetti și Tarik Van Prehn

Alina Stoica

HAPPY CITIZENS