Hatha Yoga

Hatha“Ha” reprezintă soarele și “tha” reprezintă luna. Așadar, Hatha Yoga este întâlnirea dintre două lucruri fundamental opuse. Practicăm yoga pentru a găsi acel punct de întâlnire între minte și corp, flexibilitate și putere, mișcare a corpului și liniște a minții. Hatha Yoga înseamnă și “vointă”, “intenție” sau “putere”, “energie” și se concentrează pe latura fizică și modul în care acest lucru poate ajuta în a atinge echilibrul interior.

Denis Dochioiu predă o practică blândă în care posturile sunt ținute pentru o perioadă mai lungă de timp, însă vei observa o combinație de asane inspirate din Vinyasa, Ashtanga și Iyengar Yoga. Așadar, nu vei descoperi o clasă tradițională de yoga ci un mix modern de posturi și învățături care au influențat-o pe Denis de-a lungul anilor ei de practică.

Cum arată clasa susținută de Denis?

Practica yoga ne încurajează să direcționăm atenția asupra respirației noastre și ne ajută să corectăm fluctuațiile minții. A te concentra într-un singur punct este o provocare pe care o poți depăși doar dacă folosești tehnicile potrivite. În cadrul acestei clase vei învăța:

Posturi specifice Hatha Yoga: asane care te ajută să îți “întinzi” fiecare vertebră, acestea sunt predate într-o succesiune specifică și ajustate de către Denis în cazul în care postura corpului tău are nevoie de corecție.

Posturi inspirate din alte practici: asane de echilibru, posturi de relaxare și aliniere, predate în flow și inspirate din Vinyasa, Ashtanga și Iyengar Yoga. Pe scurt, o practică dinamică.

Tehnici de respirație: care te vor ajuta să menții postura pentru o perioadă mai lungă de timp.

Mi se potrivește această clasă?

Recomandăm această clasă indiferent de nivelul de practică la care te afli, este o practică blândă (prin posturi) și dinamică (prin flow), provoacă concentrarea și atenția. În plus, dacă ești în căutarea unei forme moderne de yoga și a unei perspective care să te introducă în universul contemporan al acestei practici, atunci îți recomandăm această sesiune.

Buna dimineața, trezește-ți corpul și mintea alături de Denis și rămâi imediat după clasă alături de noi la micul dejun pregătit de cei de la frufru.

Hatha Yoga:

Această clasă este predată de Denis Dochioiu. O puteți urmări pe pagina ei de Facebook aici, sau pe www aici, dar și în cadrul claselor susținute la Yoga Space.

Mulțumiri:

Această clasă este organizată cu sprijinul:

 

Yoga Space

Start clasă

09:00 - 10:30

Stil practicat

  • Hatha Yoga
  • Vinyasa
  • Ashtanga
  • Iyengar Yoga

Durată

80 minute

Ai nevoie de:

  • Haine lejere Acces clasă: 50 Lei
Rezervă acum

Agenda zilei

HAPPY CITIZENS