Meditație Ciclică

Nirvana Yoga este un sistem de practici yoghine original din Trivandrum – capitala statului indian Kerala. O formă de yoga spirituală: sistemul de practică este bazat pe stimulare și relaxare. Cuprinde exerciții de yoga (posturi/asane), pranayama (respirație), meditație, kriyas (sisteme care propun vindecarea dezechilibrelor la nivel psiho-somatic) și yoga vandanam (dansuri yoghine).

Inseamnă integrarea funcțională la cel mai înalt nivel de dezvoltare spirituală, mentală și fizică, ducând nu doar la bunăstare fizică, dar la o armonie completă a minții, trupului și sufletului.

În cadrul acestei clase vei avea ocazia să practici meditația ciclică.

Cum arată o ședință de meditație susținută de Veronica? 

Meditația Ciclică este un tip de meditație prin mișcare. Este formată din trei tipuri de relaxare: relaxarea instantă, relaxarea rapidă și tehnica de relaxare profundă.

Combină mișcări fluide, conștiente, realizate foarte lent pentru a reuși să aducă atenția fiecărui participant în interiorul corpului.

Meditația este ghidată de instructorul care plimbă atenția participanților în diferite puncte ale corpului pentru a relaxa senzațiile de echilibru, pace interioară și calm.

Este o meditație potrivită atât începătorilor cât și celor care au o practică mai avansată. O tehnică de destresare eficientă ce relaxează musculatura corpului reducând semnificativ gândurile și emoțiile instabile.

Clasa de Meditație Ciclică, ca orice clasă susținută în Sistemul Nirvana, începe cu câteva respirații relaxate și profunde, dupa care cântăm sunetul Om și Yoga Charya Mantra.

Clasa se desfășoară sub ghidarea Veronicăi, combinând tehnicile de relaxare cu tehnicile de conștientizare si experiență a stării meditative.

Este meditația pentru mine?

Desigur, Meditația Ciclică este o tehnica care se potrivește tuturor celor care vor să reducă stresul, gândurile negative, stările emoționale instabile, dar și celor care vor să aibă experiența stării meditative și să beneficieze de relaxare mentală.

Meditația Ciclică:

Această clasă este predată de Veronica Constantinescu. O puteți urmări în programul studioului Nirvana Yoga chiar aici. 

Mulțumiri:

Această clasă este organizată cu sprijinul:

logo-PNG

Start clasă

10:30 - 11.30

Stil practicat

  • Nirvana Yoga
  • Meditația Ciclică

Durată

60 minute

Ai nevoie de:

  • Haine lejere deschise la culoare
  • Acces clasă: 50 Lei
Rezervă acum

Agenda zilei

HAPPY CITIZENS