Satyananda Yoga

Yoga pentru ‘minte, inimă și mâini’, Satyananda Yoga este un sistem integrat de practici ce își propune să trezească rând pe rând toate aspectele ființei noastre.

Mintea reprezintă intelectul, înțelepciunea, înțelegerea, cunoașterea, conștientizarea și observarea, inima reprezintă emoțiile, sentimentele și trăirile spirituale, iar mâinile se referă la capacitatea de a acționa, de a crea sau de a duce la bun sfârșit o acțiune.

Evoluția în această practică este dată de echilibrul între și dintre toate aceste aspecte ale ființei noastre. Satyananda Yoga sau Bihar Yoga este un sistem holistic care privește practica yoga ca pe o cale către a descoperi adevăratele noastre căutări.

Cu ajutorul posturilor din Hatha Yoga echilibrăm fluxurile minții, Raja Yoga ajustează comportamentul de zi cu zi, atitudinea și implicarea în lumea materială, iar Yamas și Niyamas devin discipline și metode de management ale minții.

Sistemul de yoga Satyananda susține un stil de viață trăit în armonie, un set de practici potrivit și accesibil indiferent de vârstă, sex, stare mentală și nivelul de pregătire al corpului.

Adresând întreaga persoană, nu doar corpul fizic, Satyananda Yoga oferă o metodă sistematică de integrare a minții, corpului și spiritului. Cu ajutorul lui Avi, vom decoperi o practică blândă care nu se îndepărtează de la valorile autentice ale sistemului, în cadrul acestei clase vei avea astfel ocazia să practici yoga tradițională.

Cum arată clasa susținută de Avi?

Hatha Yoga: vei întâlni posturile blânde și flow-ul predate într-o succesiune specifică acestei practici, asanele se concentrează pe latura fizică pentru a atinge un echilibru interior.

Pranayama: tehnici de respirație ce te vor ajuta să menții postura pentru o perioadă mai lungă de timp și să direcționezi atenția către a observa procesele din interior.

Raja, Krya, Kundalini Yoga: autocunoaștere și awareness, vei învăța să îți asculți corpul, să te relaxezi și să înțelegi noțiuni precum “Yoga Nidra”, “Karma Yoga” , “Jnana Yoga” sau “ce sunt chakrele”, așadar Avi ne va ghida cu o atenție deosebită la detalii facând ca această practică să devină accesibilă fiecărui participant indiferent de nivelul de pregătire.

Este acestă clasă pentru mine?

Practica Satyananda sau Bihar Yoga este recomandată indiferent de nivelul de practică la care te afli, te provoacă să păstrezi o minte de începător și să rămâi curios cu noțiunile pe care urmează să le întâlnești. Dacă ești în căutarea unei forme de yoga care ar putea să te introducă în bazele practicii yoga, atunci îți recomandăm această clasă.

Vei învăța principii importante și vei reuși să faci diferența dintre o simplă postură pe care o execuți fizic și un sistem complex de autocunoaștere.

Satyananda Yoga

Această clasă este predată de Mangaldharma Avisek. Îl puteți urmări în programul școlii Prakriti School of Yoga chiar aici (București, Timișoara, Cluj), dar și în cadrul claselor de yoga din programul celor de la Shiseido Spa at Stejarii Country Club aici.

Mulțumiri:

Această clasă este organizată cu sprijinul Satyananda Yoga România:

Satyananda Yoga

Start clasă

13:30 - 15.00

Stil practicat

  • Hatha Yoga
  • Raja Yoga
  • Krya Yoga
  • Kundalini Yoga
  • Jnana Yoga

Durată

80 minute

Ai nevoie de:

  • Haine lejere
  • Acces clasă: 50 Lei
Rezervă acum

Agenda zilei

HAPPY CITIZENS