Seminar: ghid contemporan de alimentație

Când vorbim despre yoga ne imaginăm în general o femeie tânără, în bustieră, cu un abdomen perfect stând în Asana Copac.

Vestea bună este că yoga în esența sa este complet diferită și că înglobează totul: de la modul în care vorbim, la cum ne îmbrăcăm, la cum ne petrecem timpul și la ce mâncăm.

Nu putem privi practica yoga ca pe un exercițiu de fitness, iar în timpul liber să alegem să măncăm fast food, mâncare cu pesticide și mâncare semi preparată cu ingrediente pe care nu le cunoaștem, majoritatea obținute prin procese chimice.

Alina Stoica ne introduce în ghidul contemporan de alimentație: conexiunea dintre minte, trup și suflet, un sistem de sănătate care pleacă întodeauna din interior.

Sănătatea este o relație echilibrată între nevoile reale ale corpului tău și alegerile pe care le faci cu fiecare vizită la supermarket, iar deciziile de la ‘raft’ influențează concentrarea, atenția și bineînțeles o stare generală de bine.

Nutriția nu este o modă, o dietă sau un program de well being pe care îl poți descărca de pe internet. A privi sănătatea dintr-o perspectivă modernă înseamnă să înțelegem nevoile unice ale propriului corp și să învățăm cum să luăm deciziile corecte legate de alimentație și alte aspecte de lifestyle din viața noastră.

Înveți în cadrul seminarulul de alimentație și nutriție:
  1. Ce este o evaluare inițală de nutriție?
  2. Setul de analize necesare evaluării?
  3. Înțelegerea propriului corp;
  4. Alimente care furnizează energie / Alimente care consumă energie;
  5. Mese echilibrate: secretul alimentelor hrănitoare – mic dejun, prânz și cină.
Dialog cu Alina:

Această clasă este susținută de Alina Stoica. Puteți urmări aventurile ei în cadrul Nutri Balance de la Shiseido Spa at Stejarii Country Club aici.

 

Mulțumiri:

Această clasă este susținută de Alina Stoica și organizată cu sprijinul Shiseido Spa at Stejarii Country Club:

 

Start clasă

12:00 - 13:00

Stil practicat

  • Seminar deschis: alimentație și nutriție
  • Open talk

Durată

60 minute

Ai nevoie de:

  • Caiet și pix
  • Acces liber pentru participanții Yoga Day
  • Acces: 50 Lei pentru cei care nu participă la clasele organizate în cadrul Yoga Day
Rezervă acum

Agenda zilei

HAPPY CITIZENS