Soul Alchemy

Vinyasa Yoga este considerată a fi umbrela a multor stiluri de yoga și este o practică inspirată din Asthanga Yoga. În comparație cu aceasta, în practica Vinyasa ai să găsești instructori care își aduc constribuția în posturile pe care le predau, așadar s-ar putea să întâlnești practici diferite de la un studio la altul, ceea ce este minunat pentru experiența ta.

Dacă în Ashtanga Yoga posturile sunt fixe și urmăresc evoluția alinierii respirației cu postura corpului, în Vinyasa Flow ai să întâlnești asane diferite în funcție de instructorul care le predă.

Pentru că este umbrela a multor stiluri de yoga ai să descoperi că unii numesc această practică și astfel: Flow Yoga, Flow Style, Dynamic Yoga, Vinyasa Flow.

Rezan predă clase de Vinyasa Yoga aducându-și contribuția asupra posturilor și tehnicilor. Așadar, putem spune că Rezan predă clase de yoga modernă, întrucât acestea aduce o perspectivă holistică pe saltea.

În cadrul Yoga Day, Rezan va susține Soul Alchemy.

“Soul Alchemy”: un stil lin în care pozițiile și respirația se completează reciproc, asemănătoare unui dans. În “Soul Alchemy” respirația devine o ancoră a mișcării în timp ce trecem dintr-o poziție în alta cu ajutorul unei inspirații sau a unei expirații. Scopul practicii este să trezim la viață energia și compasiunea din inimile noastre, iar asta va permite studenților, indiferent de nivelul practicii, să experimenteze „prana” – sursa universală a vieții, respirației, energiei și conștiinței.” Rezan, pentru Yoga City.

Cum arată clasa predată de Rezan?

Vinyasa Yoga este un stil de yoga disciplinat și atletic. Asanele sunt predate în flow și putem spune că acestea “curg” unele după altele. “Vinyasa” înseamnă “a aranja ceva într-o anumită direcție”, posturile spre exemplu. De cele mai multe ori, sesiunile de Vinyasa sunt caracterizate de flow-ul unei secvențe specifice de posturi coordonate cu respirația. Cele 6 serii de Ashtanga Vinyasa Yoga ale lui Pattabhi Jois sunt de departe cele mai cunoscute.

Pot exista mai multe secvențe de Vinyasa, este la alegerea fiecărui profesor ceea ce urmează să predea, așadar practica ta nu va fi niciodată una statică sau plictisitoare.

 

“Soul Alchemy” este o clasă ritmică cu mișcări centrate pe o respirație conștientă ce ne va introduce într-o călătorie fizică și mentală către nucleul ființei noastre. O experiență fizică profundă susținută de înțelepciunea filozofiei Yoghine, ne învăța finețea disciplinei, importanța sincerității și în cele din urmă necesitatea de a ne “preda”. Cel mai important, referitor la Yoga Sutras ale lui Patanjali: disciplină, statornicie, claritate mentală și o inimă deschisă. În realitate, aceasta înseamnă o prezentare echilibrată și rațională a textelor Yoghine, cu importanța contextului spiritual în viața de zi cu zi și o minuntată secvență de mișcări pe excepționale ritmuri ale muzicii.” Rezan, pentru Yoga City.

Este Soul Alchemy pentru tine?

Clasele predate de Rezan antrenează și calmează mintea, așadar se adresează celor care caută o perspectivă holistică asupra practicii: “Râzi. Transpiră. Iubește. Respiră. S-ar putea să îți placă!” , Rezan.

Mulțumiri:

Această clasă este organizată cu sprijinul Bodhi Yoga.

Bodhi Yoga

Start clasă

15:00 - 16:30

Stil practicat

  • Vinyasa

Durată

80 minute

Ai nevoie de:

  • Prosop
  • Haine lejere Acces clasă: 50 Lei
Rezervă acum

Agenda zilei

HAPPY CITIZENS