Yoga Day: 7 mai @ Studio 82

Lemn dulce, verde crud, saltele de yoga colorate, cafea proaspăt prăjită, un mic dejun energizant, un studio cu ferestre luminoase și multe povești pe care vrem să le împărtășim cu voi.

O singură zi: pe 7 mai, deschidem porțile cele de-a doua ediție Yoga Day și te invităm să te alături comunității noastre.

În fiecare an, intersectăm și aducem împreună experiențe diferite pentru ca tu să poți alege clasa care ți se potrivește. De dimineață și până seara târziu: descoperi flow-uri intense de practică, gustări sănătoase, înveți de la cei mai faini profesori din oraș și intri în legătură cu adevărați pasionați de viață sănătoasă.

Alege o clasă, rezervă-ți locul, notează-ți în agendă și hai să ne dăm la întâlnire la Yoga Day.

  • Practice
  • Breathe
  • Learn
  • Taste

Practice

Clase de yoga: alege o clasă și participă cu încredere indiferent de nivelul tău de pregătire. Fie că ești începător sau avansat, yoga nu este o compeție, poți să practici așadar în ritmul tău. Verifică agenda zilei, o găsești un pic mai jos.

Breathe

Sesiune de meditație: învață să respiri și să te conectezi la ceea ce contează cu adevărat, aici și acum. O oră de meditație este ca o zi întreagă de aer curat în agitația orașului, pune pauză la deadline-uri și dă-ți întâlnire cu tine.

Learn

Seminar deschis pentru yoghini contemporani: alimentație și nutriție, ingrediente hrănitoare, mese echilibrate și rețete colorate. Sănătatea pleacă din interior, ceea ce mănânci influențează deciziile tale, învață să trăiești în armonie cu propriul corp.

Taste

Dimineți sănătoase: începe aventura urbană alături de un mic dejun hrănitor, îți propunem o zi întreagă de experiențe senzoriale. Cei de la frufru ne-au pregătit o serie de gustări rapide fără bazaconii.

Agenda zilei

YOGA DAY @STUDIO 82

Galerie foto

Profesori

Alina Stoica

Lea Perfetti și Tarik Van Prehn

Denis Dochioiu

Rezan

Avisek Mangaldharma

Veronica Constantinescu

Mulțumim

HAPPY CITIZENS